top of page

Historie

Her kan du læse om vores historie om hvordan klikikken har udviklet sig gennem tiden

I august 2010 starter kliniksamarbejdet Hedensted Fysioterapi og Træning ApS på Harald Plads i Hedensted og starter op med en øget fokus på en aktiv tilgang til fysioterapi.

I 2011 kom muligheden for at udvide med Hornsyld Fysioterapi og Træning der har til huse i lokaler på Bjørnkjærvej i Hornsyld, hvor vi ligeledes dyrker den aktive del og har et mindre træningscenter tilknyttet.

 

Pga. pladsmangel og et stort ønske om at tilbyde endnu bedre faciliteter flyttede klinikken i april 2017 til en central beliggenhed på Bytorvet 27 i Hedensted.
Her råder klinikken nu over 650 m2 fysioterapi og træningscenter med store lukkede behandlingsrum, masser af træningsudstyr og en stor lys holdtrænings sal der giver optimale muligheder for vores aktive tilgang til fysioterapi. Vi har handicapvenlige adgangsforhold og gode parkeringsforhold lige ved døren. 

 

Sammen med flytningen til Bytorvet indleder klinkken et samarbejde med Horsens Fysioterapi & Træning og Vejle Fysioterapi & Træning, hvor formålet er, igennem sparring og erfaringsudveksling, at styrke den faglige profil og kontinuerligt sikre et højt fagligt niveau.
 

bottom of page