top of page

Vi tilbyder

Her er en oversigt over de hold man frit kan deltage på hvis man har hold abonnemnet. Bemærk at holdplanen er kan ændre sig efter behov.

Pilates

Pilates er en kombination af styrketræning og strækøvelser, som koordineres med vejrtrækningen. Smidighed, stabilitet og kropsholdning bliver forbedret og øget. Derudover fokuserer man på styrke af indre mave- og rygmuskler. Øvelserne udføres i et roligt tempo, og åndedrættet benyttes til at aktivere muskler og slippe spændinger.

 

Toning og styrketræning

På denne time trænes hele kroppen igennem. Der arbejdes både med funktionelle øvelser, som kan overføres til hverdagens opgaver og bevægelser, samt holdningskorrigerende øvelser og øvelser til at styrke og opstramme de helt store muskelgrupper. Der tages forbehold for skader og gener i bevægeapparatet og du instrueres i korrekt udførelse af øvelserne.

 

Mave/ryg

Træningen af de indre stabiliserende muskler er vigtige for din balance, optimere din kropsholdning og samtidig beskytter din rygsøjle. Herudover trænes den ydre muskulatur, som giver din krop en flot toning på ryg og maven. Endvidere fokuseres på teknik, vejrtrækning og korrekt udførelse af øvelserne.

 

Seniorfit

Træningen her er tilpasset aldersgruppen og er eb god blanding af styrke, kondition, mobilitet og balancetræning. Alt det man har brug for til at bibeholde en aktiv hverdag.

Yoga

I yoga vil du blive guidet igennem stillinger og åndedrætsøvelser, hvorigennem du får mulighed for, at lytte til og skabe kontakt til din krop, som vil blive vækket, styrket, strakt og smidiggjort.

bottom of page