top of page

Maja Ravn Jensen

Fysioterapeut, PT.Bsc., GLA;D - instruktør

Uddannelse
  • Fysioterapeut PT. BSC fra VIA UC Århus 2016

 
Efteruddannelse
  • Kinesio kursus KT1 + KT2

  • Mekanisk Diagnostik og Terapi (McKenzie) A + B

  • Certificeret GLA:D - instruktør (Godt liv med arthrose i Danmark)

 
Erhvervserfaring
  • Hedensted Fysioterapi og træning

 
Interesser og styrker

Dét jeg finder spændende ved at arbejde på klinik, er muligheden for at møde alle typer af diagnose- og aldersgrupper. Jeg har bl.a. en interesse i børn og unge, og har fra tidligere erhverv bl.a. erfaring med børn med diagnosen aspergers og autisme. På en stor klinik er der desuden god mulighed for faglig sparring og udnyttelse af forskellige kompetencer.

Gennem udførlig anamnese og undersøgelse, har jeg fokus på en grundig udredning af en given problemstilling. Jeg bestræber mig altid på at forklare skades- og helingsmekanismer, da jeg har en tro på, at dette giver en bedre forståelse af nødvendigheden for selv at tage aktiv del i rehabiliteringen, og ruster patienten til bedre at vedligeholde og forebygge tilbagevendende smerter. I behandlingen anvender jeg bl.a. forskellige manuelle- og tape- teknikker, samt en stor del øvelsesterapi.

Jeg ønsker forsat at udvikle mine kompetencer, og er i øjeblikket i gang med et efteruddannelsesforløb inden for Mekanisk Diagnostik og Terapi (McKenzie). Dette er et behandlingskoncept inden for ryg, nakke og ekstremiteter, med særlig fokus på patientinddragelse.

bottom of page