top of page

Mulligan

Konceptet består af mobiliseringsteknikker for alle kroppens led, sådan at mekanikken og neurofysiologien i kroppen arbejder bedst muligt

- Teknikkerne er smertefri og skånsomme. Effekten af Mulliganbenhandlig er markant og øjeblikkelig

Mulligan Concept

The Mulligan Concept er udviklet i New Zealand af Fysioterapeut Brian R. Mulligan.Konceptet består af mobiliseringsteknikker for alle kroppens led, sådan at mekanikken og neurofysiologien i kroppen arbejder bedst muligt.Teknikkerne er smertefri og skånsomme. Effekten af Mulligan-behandlig er markant og øjeblikkelig, når teknikkerne anvendes korrekt af en kompetent behandler.

 

CMP (Certified Mulligan Practioner)

For fysioterapeuter, osteopater, kiropraktorer og læger er det nu muligt at gennemføre kursusrækken og tage eksamen i Danmark på lige fod med en række andre lande som USA, New Zealand, Tyskland og Holland. Ved at lære Mulliganconceptet øger du dine kliniske behandlerkompetencer og differentialdiagnostiske værktøjer, uanset om du tager hele kursusrækken eller blot enkelte kurser.En CMP er en fysioterapeut, kiropraktor, osteopat eller læge der har taget hele efteruddannelsen og bestået den endelige eksamen i behandlingsmetoden.

 

I Danmark er der på nuværende tidspunkt 35 fysioterapeuter som er færdig uddannet CMP, og vi forventer at antallet stiger med over 60 fysioterapeuter i 2012, og tendensen er stigende. Disse vil være fordelt over hele Danmark.København er blevet anerkendt af MCTA som CMP test center for hele Scandinavien.

 

MCTA Denmark blev stiftet af akrediteret underviser, fysioterapeut Josef M. Andersen i 2008. MCTA byder dig velkommen til en internationalt anderkendt videreuddannelse i manuel terapi. Uddannelsen kan erhverves i over 20 lande, inklusive Denmark. (kilde:mulligan.dk)

bottom of page